כיסוי תרופתי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

25/09/2015 | 10:54 | מאת: אילן

אני 8 ימים לאחר עקירה מורכבת אשר בעטיה נוצר מעבר מהפה לסינוס. קיבלתי אנטיביוטיקה ושטיפות פה. משיטוט ברשת הבנתי שיש צורך, גם בטיפות אף. האם זה בעייתי אם לא השתמשתי בטיפות אף ? עקב החופשות והחגים המרפאה סגורה כעת, לכן אודה לך אם תציעו לי - מה לעשות כעת ? תודה ושבת שלום.

13/10/2015 | 12:05 | מאת: ד"ר הילה קליין

אילן שלום מעבר שנוצר בין חלל הפה לסינוס יש לסגור בצורה כירורגית. שטיפות וטיפות אף עשויות להקל על הגודש אבל לא בהכרח לפתור את הבעיה. פנה לטיפול אצל מומחה/ית לכירורגית פה ולסת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות