שאלה-מינון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

23/09/2015 | 21:02 | מאת: שואל

שלום, בן 63.לפני כמה ימים נוצרה לי נפיחות גדולה בבלוטת הרוק מתחת לאוזן. הגעתי למיון פה ולסת והרופא אמר שהוא לא יודע ולא יכול כרגע לבדוק אם יש אבן או לא ובינתיים נתן לי לקחת כדור אוגמנטין 815 מ"ג פעמיים ביום למשך עשרה ימים!! האם זהו לא מינון גבוה מדי???!!!

13/10/2015 | 12:04 | מאת: ד"ר הילה קליין

המינין המקובל לאוגמנטין 875 מג פעמיים ביום למשך 7-14 יום לטיפול בדלקת אקוטית ממקור בלוטת הרוק. מומלץ גם להרבות בשתיית מים ועיסוי הבלוטה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות