קישורית לשון נפוחה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

01/09/2015 | 12:34 | מאת: יעל

שלום דראני בת 24. מזה כמה שנים שיש לי בלוטת לימפה נפוחה בצד שמאל שמתנפחת ונעלמת כל כמה זמן. לרוב היא נפוחה בבקרים וחולפת במהלך היום. נבדקתי באולטרסאונד צווארי ונאמר לי שמה שמצאו לא נורא ושזה בסדר. בלוטות הרוק יצאו תקינות. האמת למדתי לחיות עם זה. אך לאחרונה מזה כחצי שנה בנוסף לבלוטה המתנפחת הקישורית שמתחת ללשון שלי מתנפחת ויש עליה בועית קטנה שממש מציקה וכואבת גם היא לעיתים נעלמת ולעיתים יוצאת. מה זה אומר? מה זו הבועית הזאת?

04/09/2015 | 17:25 | מאת: ד"ר הילה קליין

יעל שלום קשרית למפה מוגדלת בצוואר יש לשלול דלקות ממקור אף אוזן וגרון וחלל הפה . במידה ונבדקת הן אצל אאג והן אצל פה ולסת לשלילת מקור זיהום מומלץ לנקר את הקשרית ולראות מה טיבה. * לא הבנתי בדיוק משאלתך מה קורה מתחת ללשון.... בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

07/09/2015 | 09:49 | מאת: יעל

הקישורית מתחת לשון מתנפחת לי והופיעה עליה בועית קטנה. זה כואב ומאוד מציק, לפעמים היא נעלמת ולפעמים יוצאת. מה זה אומר?

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות