החלמה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

27/08/2015 | 16:28 | מאת: שרית

אני אחרי ניתוח הארכת כותרת לאחר 9 ימים יש לי עדיין תפרים נמסים היום פעם ראשונה מהניתוח ניסיתי ללעוס על הצד של הניתוח וזה כאב וחזרתי לצד הנגדי האם זה הגיוני שזה יכאב שאוכלים אחרי 9 ימים ועדיין לא צחצחתי את האיזור עם זה כאב באכילה האם כדאי לצחצח או שזה יכאב גם שם ועדיף לחכות עוד והאם זה הגיוני שהמקום עוד כל כך רגיש ואי אפשר לעשות עדיין פעולות פשוטות שנעשו לפני הניתוח וזה כרגע בגלל שהוחלט שכרגע אני אהיה בלי הכתר הזמני עד הריפוד עוד שבוע יש השפעה לכאב?

04/09/2015 | 17:32 | מאת: ד"ר הילה קליין

שרית שלום מומלץ לצחצח את כותרת השן המנותחת והשיניים הסמוכות לאזור המנותח עי מברשת עדינה כמו כן לבצע שטיפות פה המכילות כלורהקסידין. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות