התייעצות לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

20/08/2015 | 21:33 | מאת: ירדן

עשו לי הארכת כותרת ובעקבות כתר זמני כרגע שהתדירות שלו של הנפילות הלכה וגדלה וביום הניתוח ראו ששוב התנדנד למרות שכמה ימים לפני הדביקו ובסוף הניתוח הוחלט לא להחזיר את הכתר הזמני גבוה ואי נוחות לפחד שבטעות אבלע כי לא הכי יציב . יסדרו לי אותן בריפוד עוד שבועיים אבל שאלתי האם אפשרי לחזור לפעילות ספורטיבית נגיד עוד שבוע שבטוח אתאושש כבר או רק אחרי שיחזירו לי את הכתר הזמני לפחד שיכול לקרות משהוא מפעילות למרות שלא אמרו כלום חוץ מיומיים אבל קצת פוחדת שמשהוא יקרה ואם גם צריכה הנחיות מיוחדות בכך שאין לי כתר זמני בכלל כל הזמן הזה או רגיל רק לאכול דברים רגילים ולא קשים כי הבעיה שאני שומרת גם בצד שני שאני באמצע עוד טיפול שיש בו רק מבנה כרגע.

25/08/2015 | 13:19 | מאת: ד"ר הילה קליין

ירדן שלום אין מניעה בביצוע פעילות גופנית לאחר הארכת כותרת. במידה וכתר זמני איננו מחזיק לאחר הארכת כותרת יש להתייעץ עם הרופא המשקם ייתכן מאד והשן איננה ברת שיקום. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות