אנדוסקופיה של בלוטות הרוק- דחוף!

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

23/08/2015 | 21:43 | מאת: שירה

קיבלתי הפניה לאנדוסקופיה של בלוטות הפרוטיד. הבעיה היא שהתור שלי לעוד כ-5 חודשים והמצב חמור. יש לי נפיחות כמעט תמידית בבלוטות וכתוצאה מכך גם דלקות חוזרות ונשנות המצריכות טיפול אנטיביוטי. בקופה אמרו לי שניתן לבצע את הפרוצדורה בבי"ח השרון בלבד. זה לא נשמע לי הגיוני שקיימת בי"ח 1 ויחיד בכל הארץ בו מבצעים את הפרוצדורה. אנא מכם, ענו לי, היכן עוד בארץ ניתן לבצע אנדוסקופיה של בלוטות הרוק???

25/08/2015 | 13:15 | מאת: ד"ר הילה קליין

שירה שלום אנדוסקופיה של בלוטות הרוק ניתן לבצע במספר בתי חולים בארץ . הידועים לי הם רמבם ברזילי איכילוב תה"ש. אינני יודעת מהי זמינות התורים בכל אחד מבתי החולים. ניתן כמובן לבצע את הפרוצדורה באופן פרטי . אני מניחה שאם הופנת לביח השרון אזי הנך מבוטחת של קופח כללית וניתן לקבל החזר מלא מביטוחיה המשלימים כגון כללית מושלם או פלטינום כמו כן מביטוחים המשלימים של הקופות האחרות . או ביטוחי בריאות פרטיים. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות