מרקם וצבע הלשון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

31/07/2015 | 00:44 | מאת: כ"ל

היי ד"ר! מאז שאני זוכר את עצמי, כך נראית הלשון שלי: http://i58.tinypic.com/nwzo2b.jpg הכיסוי הלבן יורד במקצת בצחצוח או אם מגרדים אותו, אבל לא עד הסוף וחוזר די מהר. אני משתמש במשאף לטיפול באסתמה, אולי רלוונטי. אשמח לשמוע מה הדבר הזה, וכיצד מטפלים בו :) תודה רבה ולילה טוב

31/07/2015 | 13:59 | מאת: ד"ר הילה קליין

שלום לצערי אינני יכולה לראות את התמונות. אך באופן כללי משאפים לאסטמה עשויים לגרום לפטרת הפה . ניתן להתייעץ עם מומחה/ית לרפואת הפה ולאבחן האם מדבר בפטרת. ואם כן לחשוב על טיפול מתאים אולי גם החלפת המשאף בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות