עקירת שן בינה מעל העצב

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

28/07/2015 | 00:41 | מאת: מהמ"ז

שלום לפי צילום סי טי: שן הבינה הכואבת ממוקמת מעל העצב בלסת התחתונה. - האם ניתן לעקור אותה מבלי לפגוע בעצב? - יש לי חוויות לא נעימות עם טיפולי שיניים בלסת התחתונה, מפני שלא תמיד מצליחים להרדים את השיניים שם (בניגוד לשיניים בלסת העליונה). האם יש דרך להבטיח טיפול לא כואב בעת העקירה? - מהו המחיר הממוצע לעקירה כזו? בברכה

31/07/2015 | 13:56 | מאת: ד"ר הילה קליין

רוב שיני הבינה החתונות נמצאות בסמיכות כזו או אחרת לעצב הנותן תחושה בשפה התחתונה והסנטר. על מנת להקטין סיכויי פגיעה מומלץ לפנות למומחה/ית בכירורגית פה ולסת , לבצע CT מקדים. עלות עקירת שן בינה כלואה אצל מומחה/ית נעה בין 1000-2500 שח כתלות במורכבות המקרה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

31/07/2015 | 15:23 | מאת: מהמ"ז

תודה על התשובה האם עקירה סו כרוכה בכאב כלשהו? וכמה זמן עקירה כזו אמורה לקחת? בברכה

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות