עקירה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

25/07/2015 | 10:33 | מאת: דני

אני צריך לעקור שן בלסת העליונה. עקב קרבה לסינוס רופא השיניים אמר שלא כדאי לעשות זאת במרפאה שלו אלא לפנות לבית חולים. האם זו באמת עקירה כל כך מסובכת ? מהם הסיבוכים ומה עושים במידה ומסתבך ? מה היתרון של בית החולים במצב זה ?

31/07/2015 | 13:51 | מאת: ד"ר הילה קליין

דני שלום עקירת שן הקרובה לסינוסים , הינה ניתוח כירורגי קטן בפה. כאשר נעשה בידי מומחה/ית בכירורגית פה ולסת הסיכויים לפריצה בסינוס קטנים . וגם אם ישנו סיבוך כזה המומחה/ית יידעו לטפל בו. אין יתרון לפניה לבית החולים דווקא ניתן לפנות לרופא/ה מומחה/ית גם באופן פרטי בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות