יובש בפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

17/07/2015 | 18:21 | מאת: יפעת

יש לי יובש רציני בפה. מידי פעם כאבים מתחת לשתי האוזניים. בדיקת רוק במבחנה גרועה. בדעקת אולטראסאונד בלוטות רוק צקינה. בדיקות דם חמחלת סיוגרן תקינה. בדיקת שירמר תקינה. מיפוי בלוטות רוק: קליטה מעט מופחתת של חומר בבחוטות הרוק בשני הצדדים. לאחר גירוי עם לימון מעט איטיות בהפרשצ רוק מכל הבלוטות. מה הסיבה לתוצאות? איזה בדיקות נוספות יש לעשות?

17/07/2015 | 19:12 | מאת: ד"ר הילה קליין

יפעת שלום כמה מים את שתה לאורך היום בליטרים? האם את צורכת הרבה משקאות המכילים קפאין? האם את ישנה בפה פתוח או סובלת מנחירות? בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

17/07/2015 | 20:07 | מאת: יפעת

שותה הרבה מים במהלך היום. לא סופרת. שותה 2 כוסות קפה ביום. לא שותה מתוק בכלל. לא ישנה עם פה פתוח. ולא נוחרת. תודה על התשובה

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות