לחוצה מאוד מבקשת עזרה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

17/07/2015 | 07:34 | מאת: אירה

שלום רב, אני בת 32 סובלת מדיכאון וחרדות כבר 7 שנים ומטופלת בויפאקס 150 xr. לפני חודשיים הופיעו כאבים בשן עליונה מספר 14. כאב קבוע מתגבר ונחלש במהלך היום בגלים. לאחרונה מקרין לעין והיא דומעת, לרכה ולסינוס. בדיקה נוירולוגית תקינה, סי טי סינוסים: ציסטה של רטנציה 2.2*1.8 בסינוס מקסילרי ימני ( מעל השן הכואבת). הכאב מתחיל בבוקר במהלך כמה שעות מתגבר ומצטרפת הרגשה של הרדמנות של כל הצד ודקירות חלשות. אחר כך הכל עובר במהלך שעה ונשאר כאב חלש בשן. בדיקה של רופא שיניים תקינה. הייתי אצל שני נוירולוגים. אחד טוען שלא מדובר בדלקת טריגמינלית והשני אומר שכן. קראתי הרבה על דלקת טריגמינלית והבנתי שבגיל צעיר הדלקת נובעת מגידולי מוח הלוחצים על העצב. מאז אני ממש לא מתפקדת ולא מפסיקה לבכות. כל החרדות שלי חזרו. בבדיקה של נוירולוג: אין נקודות טריגר בפנים, אין ירידה תחושתית. בדיקה נוירולוגית כללית תקינה כולל קרקעית העין. לא כואב לי לאכול, לצחצח שיניים וכו'. לפני שנתיים עקב כאב ראש, ביצעתי MRI מוח תקין. בבקשה תגידו לי, האם זה נשמע כמו דלקת טריגמינלית? האם יש צורך לבצע עוד MRI? אני מאוד לחוצה. אשמח לקבל תשובה. תודה רבה.

17/07/2015 | 19:10 | מאת: ד"ר הילה קליין

אירה שלום כדאי לפנות למומחה/ית ברפואת הפה המתעסקים עם כאב כרוני בפנים. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות