התייעצות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

15/07/2015 | 19:45 | מאת: ספיר

שלום אני עושה טיפול שורש אחד גמרו ויש לי עוד אחד , (מדובר בשן 16 - שן טוחנת) , אמרו לי שאחד הקירות היו שבורים , ואחד התעלות בקושי מצאו , האם בעקבות התסמינים האלו יכול להיות שהסיכויים לניתוח הארכת כותרת יהיה גדול יותר בגלל שזה שבר וגם הכתר הזמני יצטרכו גם לא מיידי אלא מעבדתי? ושאלה שנייה אמורה לעבור ניתוח הארכת כותרת לא בשן הזאת אלא בשן אחרת בצד אחד - יש לי שיננית כמה ימים לפני הניתוח (5-6 ) האם זה בסדר או יותר מדי קרוב , כי אם לא אז , אז יש רק אחרי הניתוח?

17/07/2015 | 19:09 | מאת: ד"ר הילה קליין

ספיר שלום אם לא מצאו תעלה בטיפול השורש וכן השן נשברה , ייתכן ועדיף לעקור את השן מאשר לבצע הארכת כותרת. ואין מניעה מטיפול שיננית לפני. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות