הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

23/05/2015 | 17:26 | מאת: יפה

רציתי לשאול מה תופעות הלוואי שיכול להיות לי לאחר הניתוח הנ"ל , ומה ההנחיות שצריך לעשות והאם הכאבים / תופעות הלוואי כמה יכולים להמשך והאם אפשרי לחזור לעבודה נראה לך אחרי יומיים אחרי הניתוח (יום הניתוח + יום מנוחה) והאם זה משנה את מיקום השן אצלי זה טוחנת עליונה שנפלה הרבה פעמים זה אומר משהו על תהליך הניתוח אם יהיה קל יותר או מסובך יותר?

26/05/2015 | 04:59 | מאת: ד"ר הילה קליין

יפה שלום הארכת כותרת הינה ניתוח פשוט ביותר עם זאת לכל ניתוח ישנם סיבוכים אפשריים כגון , זיהום / דימום או כישלון הניתוח. אכן נרחבות הניתוח תלויה גם במצב השן ובמצב הרקמות התומכות ( לאו דווקא מיקומה של השן ) מומלץ להתייעץ בעניין עם הרופא/ה המנתח/ת בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות