תפרים אחרי עקירה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

25/05/2015 | 21:33 | מאת: חיים

היי :) עברתי היום עקירת שיני בינה בצד שמאל של הפה (תחתונה הבעייתית וזו שמעליה) ונראה שאת התפרים (שלא נספגים - אני צריך לחזור להוריד אותם). הרופא תפר ללחי (הלחי שלי מחוברת עכשיו לחניכיים). האם המצב הגיוני? זה נעשה בכוונה? תודה :)

26/05/2015 | 04:55 | מאת: ד"ר הילה קליין

חיים שלום לעיתים כאשר רוצים לכסות את מכתש העקירה משתמשים ברקמות סמוכות כמו זו של הלחי. בדכ הרקמה נמתחת ולא תרגיש במשיכה לאחר זמן מה. בכל מקרה כדאי להתייעץ עם הרופא שטיפל בך. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות