קליקים בפתיחת הפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

01/05/2015 | 04:57 | מאת: אורן

יש לי קליקים בלסת מצד ימין בזמן אכילה בעיקר. היו לי כאבים בצד ימין תקופה של כמה חודשים ועכשו הכאבים פחתו אבל יש את הקליקים האלה. אני רוצה לציין שזמן לא מבוטל הייתי אוכל בעיקר על צד ימין בגלל בעיה שהייתה לי בשן טוחנת בצד שמאל. השאלה שלי האם המצב הזה מצריך טיפול רפואי? והאם מצב כזה יכול להסתדר מעצמו או שהוא חייב התערבות כירורגית? אני מאוד מודה לך.

11/05/2015 | 20:18 | מאת: ד"ר הילה קליין

אורן שלום קליקים במפרק הלסת נובעים מעמדה לא נכונה ( קדמית ) של הדיסק המפרקי הגורמת לרעשים בזמן פתיחת הפה ולעיתים בסגירה . מצב זה איננו נדיר והטיפול בו בעיקר הניתוחי מתבצע כאשר מעבר לרעשים ישנה בעיה פונקציונלית - הגבלה בפתיחת הפה . או כאבים בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

20/05/2015 | 06:22 | מאת: אורן

האם יש מצב שהקליקים יעברו לבד או שזה משהו שהולך ללוות אותי המון זמן? תודה לך.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות