ניתוח להסרת גידול שפיר מהחניכיים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

10/05/2015 | 15:45 | מאת: יפעת

שלום רב לד"ר הילה, נתבשרתי כי יש לי גידול שפיר בחניכיים המצריך ניתוח. רציתי לברר על ניתוח מסוג זה. האם מדובר על ניתוח בהרדמה מקומית או מלאה? האם יש צורך באישפוז או שבאותו יום הולכים הביתה? מה משך החלמה ממוצע (מבחינת ימי מחלה..) כמו כן אני מבינה כי עוקרים שן או שיניים במהלך הניתוח... מתי ואיך מחזירים חזרה? (שתל?) תודה רבה מראש.

11/05/2015 | 20:01 | מאת: ד"ר הילה קליין

יפעת שלום אינני יודעת על איזה גידול מדובר. אבל במידה ומדובר במשהו קטן בחניכיים עם עקירות שיניים בד"כ הפרוצדורה נעשית בהרדמה מקומית. את יכולה לבדוק בהזמנה שלך לניתוח כתוב האם נתבקשת להביא התחייבות לניתוח או לאשפוז. לגבי השתלים את צריכה להתייעץ עם הרופא המנתח בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות