לסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

23/04/2015 | 01:56 | מאת: לסת מציקה

שלום רב בשבועיים האחרונים שרירי הלסת שלי כאילו נתפסים אך כאשר אני אוכל ולאחר מכן ישנה רגיעה (קצת מוזר) כמו כן יש לי קושי קל לבלוע רוק ושאני מרים את הראש כלפי מעלה יש סוג של חוסר נחות מאזור הגרון . ביומים הראשונים היו כאבי אוזנים קלים קבעתי תור לחודש יוני במרפאת פה ולסת שאלתי עם זה הכיוון שצריך להתמקד או לבקש מרופא המשפחה בדיקות נוספות

30/04/2015 | 12:02 | מאת: ד"ר הילה קליין

ככול הנראה מדובר בכאבים ממקור שרירי הלעיסה ומפרק הלסת . חימום של המקום ועיסוי מקומי עשויים להועיל עד להגעה לתור. תרגיש טוב בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות