עודף רוק בפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

18/04/2015 | 23:10 | מאת: anonimos

אני בת חמש עשרה ויש לי עודף רוק וזה ממש מציק. אם אני טיפה לא מרוכזת ושוכחת לבלוע רוק או כשאני מדברת מהר אז יוצא לי רוק מהפה בלי שאני שמה לב יש דרך למנוע את זה? תרופות סבתא או משהו? אני מתביישת לפנות לרופא

30/04/2015 | 11:57 | מאת: ד"ר הילה קליין

הרוק הינו מרכיב חשוב לשמירה על רריות הפה והשיניים. רוב הסיבות לעודף רוק הן בד"כ בעיה בסגירה של השפתיים או טונוס שרירים נמוך ובעיות מנשך ולאו דוקא ייצור מוגבר של רוק. מכל מקום כדאי להבדק אצל מומחה/ית פה ולסת או רפואת הפה על מנת לפתור את הבעיה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות