השתלות..

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

21/04/2015 | 15:43 | מאת: טובה

שלום בנובמבר 2014 עברתי 8 השתלות בלסת עליונה, כולל הרמת סינוסים והשתלת עצם. אני בת 58. שאלתי?: מה הזמן המינימלי שצריך להמתין עד הכתרים? תודה וערב טוב

30/04/2015 | 12:00 | מאת: ד"ר הילה קליין

טובה שלום תלוי בכמות העצם הזמינה שהיתה לך טרם הטיפול בעקירת באזור הסינוסים. הזמן הממוצע ללסת עליונה הוא 6 חדשים. אך לעיתים במצב של סינוסים אטרופיים ( ריקים כמעט לגמרי ) ישנם מנתחים שיעדיפו להמתין עד 9 חדשים. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות