בלוטה בשפה הפנימית התחתונה בפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

22/03/2015 | 09:54 | מאת: בני

שלום , אשתי עברה לאחרונה טיפולי שיניים ובסוף הטיפול הרופא הפנה את אישתי לבדיקות אצל רופה פה , הוא הבחין בבליטה בשפה הפנימית התחתונה בפה של אישתי,בליטה קטנה . מה זה יכול להיות? מה הבדיקות שאשתי תעבור (אשתי נמצאת בתחילת הריון ) ,יש סיבה לדאגה ?

31/03/2015 | 11:19 | מאת: ד"ר הילה קליין

בני שלום ייתכן ומדובר בנפיחות של בלוטת רוק קטנה . או מנגע הנוצר עקב נשיכת השפה. ייתכן ויהיה ניתן להוציאו בהרדמה מקומית. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכיורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות