מכתשית יבשה!

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

16/03/2015 | 19:39 | מאת: נועה

שלום. אני סובלת כרגע ממכתשית יבשה אחרי עקירה שנעשתה ברביעי האחרון (11.3).הכאבים חזקים ולא פוסקים לרגע. הייתי כבר אצל הרופאת שיניים והניחו לי את התחבושת עם החומרים ששמים שם... זה עזר לכמה שעות בדיוק ואחר כך חזר לכאוב. מה ניתן לעשות כדי להקל על הכאב? יש טיפול שאפשר לעשות באופן עצמאי? תודה.

17/03/2015 | 15:32 | מאת: ד"ר הילה קליין

נועה שלום תחילה מומלץ ליטול משכחי כאבים באופן מסודר ע"פ הוראות היצרן והנחיית הרופא בפרקי זמן קבועים. לעיתים ניתן לשלב מסר משכחי כאבים שאינם שייכים לאותה קבוצה ( רק בייעוץ עם הרופא המטפל) חשוב להקפיד על שטיפות מקומיות בחומר אנטי ספטי המכיל כלורהקסידין פעמיים - שלוש פעמים ביום. לעיתים החלפה של חומר מסוג alveogyl המונח במכתשית היבשה מפחיתה את הכאב. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות