כאבים בצד שמאל בלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

16/03/2015 | 16:26 | מאת: בן אדם

היו לי כאבים בצד שמאל בלסת בזמן שאני סוגר את הפה ולועס במשך חודש עכשיו כמעט ולא כואב כמעט אבל התחילו לי צפצופים באוזניים, ראיתי באנטרנט שטינטון יכולה להיות תסמין לתסמונת מפרק הלסת, שווה לבדוק את זה?

17/03/2015 | 15:27 | מאת: ד"ר הילה קליין

כאבים במפרק הלסת במידה ואינם כרוניים עשויים לחלוף ללא טיפול. אבל אם העניין ממשיך הטנטון ממשיך מומלץ להתייעץ עם מומחה/ית לכירורגית פה ולסת העוסקים בנושא מפרק הלסת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות