עזרה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

14/03/2015 | 21:29 | מאת: דניאל

בת 35.סינוסיטיס כרונית מאובחנת בחודש האחרון חשה כאבים חזקים באוזן, כאב בארובת עין שמאל,כאב בצוואר בראש ובגרוו בצד שמאל. טיפול בסינוסיטיס הואיל והפחית גודש באף וכאבים בעיניים אבל מרגע שהכאבים הללו פחתו הכאב מורגש באפן ממוקד וזב כואב לי בלחיצה עם חיבןר הלסת ומעל ועל עצם הלסת התחתונה. אין לי אודם,נפיחןת אבל כאבים נסבלים ולעיתים כמו תחושת סחרור וחוסר איזון. בילדות זיהו בעיה במפרק. האם הכאבים המופשטים עד הראש,האוזו והצואר מתחברים לנןשא הלסת? האם זה נשמע כמו דלקת או חלילה מחלה מסוכנת? לאיזה רופא הכי כדאי ללכת? האם כדאי לי לקחת אטופן או ארקוקסיה שקיבלת בעבר למפרק? סובלת אבל בעיקר מפחדת.

16/03/2015 | 11:16 | מאת: ד"ר הילה קליין

דניאל שלום נשמע כמו כאב ממקור משולב מפרק ושרירי לעיסה וצוואר. ארקוקסיה עשויה לעזור. מומלץ ללכת להמש בירור וטיפול למומחה /ית בכירורגית פה ולסת העוסקים בטיפול במפרק הלסת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות