לחוצה מאוד

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

10/03/2015 | 06:55 | מאת: אירה

שלום רב, לפני חודש הרגשתי כאבים בשקדים עם מוגלה לבנה, במשטח גרון יצא סטרפטוקוק. קיבלתי רפפן 2000 מג במשך 15 ימים. משטח חוזר יצא תקין. לפני כמה ימים שוב כאבים בשקד הימני עם הקרנה לאוזן. בבדיקה אף אוזן גרון, הכל תקין, גם משטח גרון נקי. הוא הניח שהכאבים בשקד יכולים להיות מהשן באותו צד, שיש בה דלקת וכאבים ונדרש לבצע טיפול שורש. בנוסף לפני שלושה ימים החלו כאבים בלשון עם אודם בחלק עליון. זה שורף ומפריע לאכול ולדבר. בבדיקה של רופא שיניים ורופא משפחה, מד ובר באיזשהי דלקת וקיבלתי ויטמין b12. אני בת 32 בריאה בדרך כלל, מעשנת. בחיפוש באינטרנט קראתי שכאבים בלשון וכתם אדום זה סרטן הלשון. למרות שהרופאים טוענים שזו דלקת. אני מאוד לחוצה. אשמח לקבל תשובה. תודה רבה

16/03/2015 | 05:43 | מאת: ד"ר הילה קליין

איררה שלום הסיפור אכן נשמע מתאים להליך דלקתי כלשהו . אבל בכל אופן אם אאג ורופא השיניים טרם מצאו את הסיבה לבעיה מומלץ להתייעץ עם מומחה/ית פה ולסת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות