US בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

18/02/2015 | 01:44 | מאת: רעות

בת 50 נשלחתי לבצע US בלוטת התריס וזו התוצאה- בחלק אחורי של האונה מוקד אובלי קטן סולידי, היפואקוגני בקוטר * 0,7 0,6 6 ס"מ שאר מרקם האונה גס, ללא תהליך מוקדי מה זה אומר? מה פירוש הממצא הזה? האם צריך לעשות משהו בקשר לממצא או שלא? לציין שאני דיי רזה ולעיתים יש לי כיחלון בקצה האצבעות בתודה עבור המענה

20/02/2015 | 14:21 | מאת: ד"ר הילה קליין

רעות שלום באופן כללי הפורום דן בכירורגית פה ולסת ובבלוטות הרוק. לגבי בלוטת התריס יש להוועץ באאג או אנדוקרינולוג. ברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות