שאלה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

02/02/2015 | 10:08 | מאת: אורית

עשיתי טיפול שורש בשן שהיתה בה סתימה עמוקה והיא סתימת אמלגם ואמרו שאולי אצטרך הארכת כותרת יראו בקרוב אחרימהתקנת המבנה ואו הכתר הזמני . מתי רואים בוודאות אם צריך או לא והאם יצטרכו לעשות לי שוב צילומים אחרי התקנת המבנה במיוחד שנשארו שאריות מהחתימה של האמלגם והאם זה חותר מדויק והאם הגלל זה ובגלל שהסתימה היתה כסופה עמוקה ובשן טוחנת הסיכוי יהיה גדול יותר להארכת כותרת , במיוחד שזו שן כסופה שמעתי שקודחים בהרבה יותר מאשר אילו זו הייתה שן לבנה?

03/02/2015 | 06:24 | מאת: ד"ר הילה קליין

ארכת כותרת מתבצעת כאשר אין מספיק חומר שן טבעית המשמש כבסיס להנחת הכתר. את זה יכול לראות הרופא המשקם לאחר ביצוע המבנה ואין קשר לסוג המבנה ( אמלגם כסוף או מחומר מרוכב לבן ) בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות