ניתוח

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

31/01/2015 | 09:18 | מאת: טופז

אני הולכת לעשות הארכת כותרת ורציתי לשאול עד כמה זמן בערך יכול להיות כאבים / רגישות אחרי עד שזה עובר לגמרי? ועוד שאלה עוד לא בטוחים אבל כרגע הארכת כותרת היא בצד שמאל למעלה ויש עוד שן בצד שמאל למטה שבקרוב עושים מבנה וכתר זמני ואז אולי יצטרכו גם שם הארכת כותרת , האם אפשר את שתי השיניים ביחד לעשות הארכת כותרת במיוחד שזה באותו צד של הפה , וכמה זה מאריך בערך את אורך הטיפול של הארכת הכותרת?

03/02/2015 | 06:18 | מאת: ד"ר הילה קליין

טופז הארכת כותרת מוגדרת כניתוח קטן , זמן ההחלמה הוא אנדבידואלי. אין מניעה לבצע מספר הארכות כותרת באותו היום בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות