עצם

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

28/01/2015 | 10:47 | מאת: אבי

מאי 2014 בוצעה השתלת עצם לסת תחתונה עיי רופא כירוג פה ולסת לאחר ההשתלה התברר כי התפרים נקרעו וחלק מהחומר המושתל יצא וכן נוצרה מוגלה באיזור הניתוח הרופא טען שאין מה לתפור שוב ןהכול יהיה בסדר תוך מעקב שלו שבוצע במהלך התקופה כאבים מוגלה וטיפולים כיום כ 8 חודש אחרי התברר כי הגובה עצם נע בין 7 ל 7.5 מה עושים עכשיו תודה רבה

03/02/2015 | 06:14 | מאת: ד"ר הילה קליין

אבי שלום במקרים בהם ישנו חסר וורטיקלי של עצם בלסתות ישנן שיטות להשתלת עצם ע"י בלוק עצם מאזור תורם אחר בלסת. או ע"י חיתוך חלקי והגבהת אותו האזור בלסת ( גם דורש הוספת עצם) כדאי שתתייעץ בנושא ובשיטה המתאימה עבורך עם מומחה/ית פה ולסת בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות