התייעצות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

02/02/2015 | 19:51 | מאת: גאיה

האם יכול להיות מבנה של פה/שיניים שהסבירות להארכת כותרת יותר גבוהה? פשוט בשנתיים שלוש האחרונות כמה שיניים שהיו לי סתימות/כתרים שנאלצו לעשות כתרים חדשים כל פעם זה נגמר בהארכת כותרת האם זה קשור למבנה הפה והאם שאני קצת שוחקת שיניים יש לזה גם קשר?

03/02/2015 | 06:29 | מאת: ד"ר הילה קליין

כאשר כותרת השן קצרה מידי ואין מספיק ומר שן טבעית זמין לביצוע כתר ( שיניים שחוקות בד"כ קצרות יותר) ישנו צורך בהארכת כותרת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות