שן בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

29/01/2015 | 23:17 | מאת: מור

שלום, אני סובלת משן בינה וכבר שנתיים כאב שהולכים ובאים ונעלמים עם טיפול אנטביוטי עם זאת שקלית לעקור אך נאמר כי השן יושבת על עצב וכי זה בעיה. בכול מקרה ביום ראשון התחילו שוב כאבי ושוב לרופא ושוב אנטביוטיקה 850 מג ונפיחות של הפנים וכאבים הזוים לאחר 4 ימים ללא שינוי בכלל החמרה הלכתי שוב לרופא ששינה לי אנטיביוטיקה ואמר שאם לא יעזור ללכת לבית חולים לאחר יומים עברו יומים המצב טיפה השתפר עדין כאבים הזוים הנפיחות טיפה ירדה אך הפה לא נפתח וכואב כאילו שהלסת נעולה ולא יכולה לאכול כלום חוץ ממעדנים אינני יודעת מה לעשות ואם לפנות לבית החולים כבר התייאשתי מכאבים

03/02/2015 | 06:17 | מאת: ד"ר הילה קליין

מור שלום השארת שן בינה מזוהמת בפה יכולה לגרום לזיהומים מסכני חיים שהשלכותיהם גבוהות מהסכנה פגיעה עצבית. במידה והפה איננו נפתח יש לגשת בדחיפות למיון. במידה והמצב השתפר כדאי לפנות למומחה/ית פה ולסת על מנת לבצע את העקריה במינימום סיכונים. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות