שפתיים נפוחות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

14/01/2015 | 20:54 | מאת: מאיה

שלום, לפני חצי שנה היתה לי דלקת בשפתיים. כתוצאה מכך התנפחו לי השפתיים. הן עד עכשיו נפוחות ללא כל שינוי. יש משהו שאפשר למרוח או טיפול שאפשר לעשות כדי להוריד את הנפיחות? יש סיכוי שזה יישאר ככה לתמיד? תודה רבה

22/01/2015 | 01:04 | מאת: ד"ר הילה קליין

מאיה שלום לא ברור משאלתך איזו דלקת בדיוק היתה ? מי אבחן שמדובר בדלקת? האם נלקחה אי פעם ביופסיה מהשפה? האם הנפיחות מקומית או מפושטת? שפה אחת או שתיהן? בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות