בעיה במפרק הלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

13/01/2015 | 01:23 | מאת: פאר

שלום ד"ר, לפני כשמונה חודשים התחילו לי קליקים בעת סגירת הלסת.. חודש לאחר הקליקים בפיהוק גדול הרגשתי כאילו משהו זז ומאז יש לי הגבלה בפתיחת הפה (פתיחה כחצי מלפני הפיהוק). לאחרונה גם החלו כאבים במפרק. נבדקתי אצל רופא פה ולסת אשר המליץ על חימום המפרק באמצעות כרית חימום אך הדבר לא הועיל ועדיין אני לא מצליח לפתוח את הפה בצורה מלאה. מה עליי לעשות? והאם יש צילום שיכול להיות רלוונטי? בברכה, פאר

22/01/2015 | 01:10 | מאת: ד"ר הילה קליין

פאר שלום בוודאי יש מה לעשות. ניתן לטפל בפזיותרפיה /סד לילה או שטיפות מפרק. מןמלץ לפנות לכירורג או מרפאה המתמחים בטיפול במפרק הלסת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות