אודם בחיך הרך

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

03/01/2015 | 23:23 | מאת: גוי

שלום דר בן 32 מזה שנה יש לי אודם בחיך הרך שמאוד כואב ורואים שהוא אדום, הייתי במרפאות פה ולסת רמבמ לא עשו לי ביופסיה, זה היה לפני שנה , לציין האודם בא והולך אך לא לגמרי והוא מאוד כואב , לציין שהוא גדל בשטח שלו קצת אך אין פצע של ממש , האם יכול להיות חלילה שזה סרטן ,???

07/01/2015 | 05:57 | מאת: ד"ר הילה קליין

צריבה ואודם בחך עשויים לנבוע ממספר גורמים כמו חיכוך שימוש בתרופות , עישון. מה היתה ההמלצה לטיפול בפעם הקודמת? אם העניין לא חלף מומלץ לגשת לבדיקה חוזרת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות