שאלה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

23/12/2014 | 17:13 | מאת: ניצה

יש איזה סתימה שמציקה לי בשן טוחנת למטה האם זה נראה כטיפול שורש ? והיום כאב לי לא רק בחם או קר אלא גם חמים / פושר מה זה אומר ? וגם יש כאבים ספונטנים הרגשתי כאב אפילו שאני עשיתי פיהוק כאב וכואב מאוד שאני מצחצחת וגם מאוד שמנקה באיזור של השן הזאת בין השיניים מה שבשום שן אחרת לא כואב , אני כמובן אלך לבדיקה אבל לדעתך האם אצטרך טיפול שורש? והייתי לפני זמן מה ולא ראו כלום חשבו שזה אולי רגישות אבל אם זה לא רק בחם/קר האם זה אומר משהו אחר ?

07/01/2015 | 05:45 | מאת: ד"ר הילה קליין

ניצה שלום כדאי להבדק עי רופא שיניים רגישות קיצונית לחום וקור ו או תחושה של דופק בשן מעידות בדכ על הצורך בטיפול שורש. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות