בלוטה כואבת בחיך העליון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

14/12/2014 | 15:13 | מאת: אירה

שלום רב, לפני יומיים יצא לי בלוטה כואבת בחיך העליון מימין לפס המרכזי. זה מפריע בבליעה וכואב במיוחד כשאני נוגעת עם הלשון. אחרי חפירות רבות באינטרנט ודברים מפחידים שקראתי הגעתי לרופאת שיניים. היא בדקה ואמרה שזה דלקתי. כששאלתי אותה האם זה יכול להיות גידול סרטני, היא אמרה שסרטן לא כואב ושורף ושאין צורך לגשת לפה ולסת. הבלוטה היא קשה יותר קטנה מאפונה. כשנוגעים בה, היא חלקה במרקם. אני ממש חרדה כי אני מעשנת. ואחרי כל מה שקראתי באינטרנט בכלל הפסקתי לישון. אשמח אם תרגיעו אותי. מה זה יכול להיות?

22/12/2014 | 09:00 | מאת: ד"ר הילה קליין

אירה שלום ככלל כל גוש / פצע או ממצא חריג בחלל הפה שאיננו חולף תוך 7- 10 ימים כדאי שייבדק עי מומחה/ית פה ולסת בין אם הוא כואב ובין אם לא. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות