שן בינה כלואה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

12/12/2014 | 13:10 | מאת: אור

שלום, בתאריך ה25/11 עברתי ניתוח לעקירה כירורגית של שן בינה כלואה תחתונה בבלינסון. את האזור הוא תפר בתפר שנמס. עדיין יש נפיחות קלה כשאני נוגעת בפנים אז מרגישה משהו קשה כזה באזור הלסת במקום העקירה. מזה כמה ימים אני מרגישה ריח ממש לא נעים בפה מהאזור שם. למה זה? והאם גרגור עם מי מלח ולעיסת גינגר יעזרו? אני ממש מתביישת מהבעיה. אשמח לפירוט מצידכם. הרופא אמר שאין צורך בביקורת אחרי שעקר לי. תודה מראש

22/12/2014 | 08:58 | מאת: ד"ר הילה קליין

אור שלום לאחר ניתוחים כירורגיים מומלצת שטיפה עם חומר שטיפה המכיל כלורהקסידין. למשך 7 -14 יום. במידה ויש לך שאלות תמיד ניתן לפנות לרופא המטפל. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות