ניתוח ניבים כלואים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

10/12/2014 | 13:14 | מאת: ישראל

כרגע ביצעו לי חשיפה של שני ניבים כלואים עליונים, והאורתודנט אמר שכשעתיים לאחר הניתוח אסור לאכול, וגם שכאשר מתחיל כאב לקחת כדור מיד. אני כרגע במהלך השעתיים,והתחיל כאב....מה לעשות? בנוסף,מה ניתן לאכול?

22/12/2014 | 08:56 | מאת: ד"ר הילה קליין

ישראל שלום בכאבים של ניתוחים בחלל הפה ניתן לטפל עי משכחי כאבים הנמכרים ללא מרשם רופא . רצוי לקחת עפ המינון על גב האריזה לפעמים לפני שהכאב מתחיל. האוכל המומלץ לאחר הניתוח קר ורך. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות