הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

15/12/2014 | 18:34 | מאת: שירה

אני צריכה לעבור הארכת כותרת בשן אחת למעלה בצד שמאל , ומשהו קרה בעוד שן ויכול להיות שאצטרך לעבור עוד שן שנמצאת באותו אבל למעלה ולא למטה , שאלתי היא וברור שאשאל את הרופאים פשוט עד התור , האם אפשר לעשות 2 ניתוחים של הארכת כותרת גם של השן למטה וגם של השן למעלה ביחד אם נצטרך במיוחד שזה באותו צד של הפה? והאם יכול להיות הארכת כותרת אחרי סתימה , ולא דווקא רק אחרי שן עם כתר , שצריך לעשות חדש , אלא סתימה שמשם צריך היה לעשות כתר בגלל עששת?

22/12/2014 | 09:03 | מאת: ד"ר הילה קליין

שירה שלום הארכת כותרת מבצעים כאשר אין מספיק כותרת שן לביצוע כתר ולא משנה האם בוצע בה טיפול שורש. וכן ניתן לעשות בחלל הפה ניתוחים נרחבים בהרבה משתי הארכות כותרת. בהצלחה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות