קליקים בלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

21/11/2014 | 21:48 | מאת: רותם

ערב טוב ושבת שלום, כבר כמה חודשים/שנה שאני סובל מקליקים בפה, זה לא מכאיב לי, אני משחק כדורסל קבוע, ולאחרונה קיבלתי מכה בלסת, לא מכה, מכות, באמצע משחק עי מרפק של מישהו.. מה אפשר לעשות?

25/11/2014 | 14:55 | מאת: ד"ר הילה קליין

רותם שלום בתוך מפרק הלסת ישנו דיסק העשוי מסחוס , ייתכן שכתוצאה מהחבלה הדיסק שינה את מקומו ואי לכך אתה שומע רעשים בפתיחה ובסגירה. כאשר אין עוד סמפטומים או כאבים לעיתים ניתן לפתור את הבעיה עי פזיותרפיה או הכוונה של הלסת. מכל מקום מומלץ לפנות לכירורג/ית פה ולסת המתמחים בנושא מפרק הלסת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכרורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות