בלוטת רוק בשפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

10/11/2014 | 18:35 | מאת: גולן גולד

שלום ד"ר עקב נפיחות ו"גולה" קטנה באזור השפה התחתונה שאינה כואבת אך מטרידה מעט פניתי לרופא עור שטען שיש חסימה בבלוטת הרוק אך ממליץ אם המצב נשאר כמו שהוא לא לגעת או לנתח. שאלתי היא: האם כך יש לפעול ולהימנע מניתוחים מיותרים שכן, אני חושש להזניח את החסימה. תודה מראש על היחס והזמן שאת מקדישה...

17/11/2014 | 01:31 | מאת: ד"ר הילה קליין

פציעה של בלות רוק קטנה בשפה עשויה להביא להפשת רוק מחוץ לצינורות הבלוטה , מוגדר כ mucocele בדכ התופעה איננה חולפת מעצמה ללא התערבות כירורגית. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

17/11/2014 | 18:02 | מאת: גולן

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות