גולה בשפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

12/11/2014 | 09:29 | מאת: דון

לדוקטור שלום רב . יצאה לי מין גולה בשפתיים , רק במדע עם הלשון היא מורגשת , הייתי אצל 3 רופאי שיניים שאמרו שלא רואים משהו חריג , כמו כן עשיתי בדיקת vizilite שיצאה תקינה , מה זה יכול להיות ? ממאיר ? שפיר ? נפלתי על מידע לא נכון באינטרנט שממש הלחיץ אותי , ישמח אם תעני . יום טוב .

17/11/2014 | 01:35 | מאת: ד"ר הילה קליין

ייתכן ומדובר בחסימה של בלוטת רוק קטנה בלשון על רקע טראומטי / נשיכה . מכל מקום כדאי לגשת לבדיקה אצל מומחה/ית פה ולסת בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות