ניתוח ניבים כלואים המשך

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

08/11/2014 | 19:13 | מאת: רוני

דר תודה רבה על תגובתך נאמר לי שעליי להחליט לגבי הניתוח בשל עניין החרדה מטיפול כזה . איפה מבוצע בדרכ הניתוח בחניכיים למעלה או החיך למטה ? תודה

09/11/2014 | 19:45 | מאת: ד"ר הילה קליין

רוני שלום מיקום הניתוח הוא על פי מיקום הניבים , פותחים במיקום הקורב יותר אליהן. במידה והנך סובל/ת מחרדה מומלץ לבצע את הניתוח בסדציה או הרדמה כללית. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסתות

10/11/2014 | 15:01 | מאת: רוני

דר הילה תודה על תגובתך. עברתי אתמול את הניתוח . ברקע שמעתי את הרופא אומר לשנות את מספר הימים במרשם לאוגמנטין ל 5 . אך בסוף רשום במרשם 7 ימים. כמה ימים נהוג לקחת אוגמנטין 875 מג אחרי ניתוח כזה?? המון תודה על העזרה

17/11/2014 | 01:42 | מאת: ד"ר הילה קליין

אנטיביוטיקה מסוג אוגמנטין ניטלת מינימום ל 5 ימים. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות