נפיחות שורפת בחיך העליון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

21/10/2014 | 17:29 | מאת: אלמונית

שלום, לי יש שתלים בחלק העליון של הפה בחצי שנה האחרונה יש לי נפיחות ושריפה בחיף העליון, רופא השיניים אמר שזה יכול להיות קנדידה, עשיתי בדיקה ויצא שלילי, בבוקר כשאני קמה החיף העליון קשה מאוד שורף ונפוח במהלך היום הנפיחות יורדת וחוזר כל יום? זה מצב בלתי נסבל שמלווה אותי כל היום...מה עושים? תודה רבה

26/10/2014 | 21:21 | מאת: ד"ר הילה קליין

איזה סוג שיקום יש על גבי שתלים אלו? האם תותבת רוכבת או שיקום קבוע? האם ביצעת צילומי ביקורת לאחרונה? בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות