טיפול בסדק בלחי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

20/10/2014 | 17:19 | מאת: כרמי

ד"ר קליין שלום בעבר שאלתי לגבי שבר \סדק בלחי ולהלן חלק מתשובתייך" אשר השבר הוא ללא תזוזה או לא מושלם מה שנקרא בלשון לא רפואית "סדק" לעיתים ניתן לקבע את הלסתות זו לזו או להמליץ על תזונה דייסתית ובכך למנוע תזוזה של קוי השבר ולעודד איחוי. אך אלו מקרים בודדים." האם ניתן לקבל טיפול שכזה דרך הקופה ולמי פונים ? אני לא רוצה שיעבריו אותי מרופא לרופא

26/10/2014 | 21:16 | מאת: ד"ר הילה קליין

כרמי שלום בקש הפניה למרפאות פה ולסת בביה"ח הקרוב למקום מגורך בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות