התארכות פנים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

17/10/2014 | 08:35 | מאת: עדו

שלום קוראים לי עדו בן 23 לאחרונה חלו לי מעט שינויים בפנים שמלווים בכאבים: הפרצוף התארך ןהסנטר התחדד ונהייה בולט ( אני מניח שזה עניין של מחלות פה ולסת והוא עצמו לא ניהייה מחודד). ויש לי נפיחות בלחי השמאלית עם כאבים בה ממשיכה לאזור שליד האוזן שגם הוא מנופח וכואב למגע, וממשיכה לצוואר שהתנפח גם הוא. וגם הוא כואב מאוד עד לעיתים ברמה של קושי בתזוזת הצוואר. גם האזור שמעל הצוואר ומתחת לסנטר כואב וחצי אחד שלנו נפוח יותר מהאחר., רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי בעניין כי הוא נורא מוזר לי אסתטית ובעיקר פיזית תודה רבה וחג שמח:)

26/10/2014 | 21:14 | מאת: ד"ר הילה קליין

עדו שלום ייתכן ומדובר בצמיחה א - סימטרית של הלסת. מכל מקום מומלץ להבדק בהקדם אצל מומחה/ית בכירורגית פה ולסת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות