מפרק הלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

16/10/2014 | 18:48 | מאת: אנונימי

היי, אני בת 20, מלפני 5 שנים לפחות אני זוכרת שכשאני פותחת את הפה יש בו סטייה לכיוון ימים. לפני חודש וחצי התחלתי לחוש כאב באוזניים שנעלם תוך יומיים. אחרי שבועיים התחלתי לחוש כאבים בלסת בעת לעיסה שנעלמו תוך כמה ימים. לפני שבועיים התחלתי לחוש אי נוחות באזור הלסת לפעמים כאבי ראש חלשים ולחץ באוזניים והגבלה בפתיחת הפה כל הסימפוומים נעלמים וחוזרים. הלכתי בזמן הזה לרופא משפחה ורופא שיניים שאמרו לי לנוי ולאכול מאכלים רכים. לפני שבוע הלכתי לעוד רופא לקבל שוב חוות דעת שונה ונאמר לי שייתכן ויש לי הפרעה במפרק הלסת עשיצי צילומים ונאמר לי שעדיין אי לי פריקה של הדיסק. במצב זה, האם הוא הפיך? האם ניתן שהסמפטומים ייעלמו לתמיד? ומה האופציות שלי? האם אחיה כל חיי בסבל? הערה: אני כוססת ציפורניים מגיל מאוד קטן 4-5 שנים אולי וזה השפיע. עברתי פעם תאונת דרגם ועברתי יישור דנטלי והרחבת חניכיים בתוך הטיפול. נאמר לי גם שייתכן ושיני הבינה שלי ייתכן והם שגורמים למצב האם זה ייתכן?

26/10/2014 | 21:13 | מאת: ד"ר הילה קליין

לתאונת הדרכים שעברת וליישור השיניים יש משקל חשוב בהשפעה על בעיות במפרקי הלסת. על מנת לטפל בבעיה מומלץ לפנות להמשך בירור וטיפול למומחה/ית פה ולסת המתמחים בתחום. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות