פצעים בפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

13/10/2014 | 06:47 | מאת: יעל

בתי בת השנתיים סובלת מפצעים מרובים בפה, פצעים לבנים, אדומים, לשון לבנה, פצעים מסביב לפה וכמובן שכל זה מלווה בריח רע מהפה. זו פעם שלישית שהיא סובלת נורא מהבעיה. (גיל שנה, שנה וחצי ועכשיו, שנתיים) כרגע אנחנו בימים הרשונים של המחלה ובפעמיים הקודמות היא סבלה במשך שבועיים-שלושה. אציין שאנחנו נוהגים לשטוף לה ולנו ידיים מספר פעמים רב ביום, מרתיחים את המוצץ הרבה, ובכלל מנסים לשמור על הגיינה במידה רבה. יש סיבה שהסיוט הזה חוזר כל חצי שנה מחדש? כיצד אפשר למנוע זאת? בתודה מראש

14/10/2014 | 11:02 | מאת: ד"ר הילה קליין

יעל שלום האם זה מלווה בחום ? כדאי להבדק בהקדם אצל מומחה/ית פה ולסת או מומחה/ית לרפואת הפה על מנת לברר את העניין . בקשי הפניה מרופא הילדים שלה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות