שאלות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

03/10/2014 | 11:43 | מאת: דנה

יש לי שאלה יש לי שתל שכמעט גמר את תהליך הקליטה וצריך את החלק השיקומי ופתאום יש שן צמודה שהולכת לפני עקירה כנראה בגלל זה נצטרך להמתין עד לקליטת השתל בשן החדשה בשתל ותעשה שיקום כבר רק אחרי הקליטה של השתל השני שאלתי לא יכול לקרות משהו לשתל הראשון בהמתנה עוד חצי שנה בערך כי אין עליו כלום ? ועוד שאלה אחרי העקירה שאמורה לעבור כמה זמן אחרי זה אפשר לחזור לפעילות ספורטיבית בחזרה וגם לאכילה רגילה?

14/10/2014 | 10:41 | מאת: ד"ר הילה קליין

דנה שלום לא יגרם נזק אם תמתיני יותר זמן לשיקומו של שתל שכבר נקלט. ואכן עדיף לשקם שני שתלים במחובר. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות