חריקות בלסת, וטווח תנועה מוגבל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

10/10/2014 | 22:40 | מאת: ירדן

שלום ד"ר הרבה זמן יש לי חריקות בלסת וטווח תנועה מוגבל- כך איבחן אותי הרופא א.א.ג (ההרגשה נמשכת לדעתי שנה +). אני צריך כל הזמן לשחק עם הלסת, כי ההרגשה לא נעימה... אני בדרך לקבל תור למחלקת פה ולסת בתל השומר, זה לוקח זמן... אני מפחד שאני הולך לקראת משהו בלתי הפיך. לבינתיים: איך את ממליצה לי במצבי, לשמור על הלסת שלי? אגב אני בן 22 אם זה רלוונטי... תודה על ההתיחסות :))

14/10/2014 | 10:57 | מאת: ד"ר הילה קליין

ירדן שלום אתה צריך לפנות למומחה פה ולסת העוסק בבעיות במפרק הלסת . אינך מחוייב להגיע דווקא לתל השומר. לא ניתן להמליץ על טיפול ללא בדיקה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות