דלקת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

09/10/2014 | 16:19 | מאת: יעל

רופא ראה אותי ובאיסור שכואב לי בזמן האחרון מאוד ראה שלא הבעיה מהשן אלא מפלאק ודלקת קלה באיזור הזה של החניכיים ואמר ששלב ראשון ננסה טיפול רגיל אצל שיננית ומקווה שיסתדר ואולי אצטרך הקצאת שורשים האם השיננית שאהיה אצלה יכולה לראות אם מספיק הניקוי שלה או שצריך הקצאת שורשים-ניקוי עמוק יותר? והכי מוזר שהייתי אצל שיננית לפני חודש ולא אמור להיות מצב כזה לאחר החודש מה אתם אומרים קורה לפעמים כזה דבר?

14/10/2014 | 11:04 | מאת: ד"ר הילה קליין

יעל שלום מומלץ שתפני את השאלה בפורום לטיפולי שיניים או חניכיים בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות